Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΝΤΡΙΓΚΑ... Ο ζαίος Ρήγας αρνείται να παραδώσει τη θέση γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον ζαίο Σκουρλέτη

dexiextrem Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα, ο οποίος ερωτηθείς για τα σενάρια που τον θέλουν να απομακρύνετ...


dexiextrem Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα, ο οποίος ερωτηθείς για τα σενάρια που τον θέλουν να απομακρύνεται από τη θέση του για να μπει στην κυβέρνηση και να τον διαδέχεται ο Πάνος Σκουρλέτης, απάντησε ότι είναι εκλεγμένος από την κομματική βάση.





Σε συνέντευξή του στον Real fm, απάντησε ότι «δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά» και σημείωσε: «Είμαι ο γραμματέας του κόμματος, εκλεγμένος μετά το συνέδριο και υπηρετούμε συλλογικά με όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος τις αποφάσεις του συνεδρίου. Τη στήριξη της μεγάλης προσπάθειας για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία που από σήμερα είναι πραγματικότητα. Τη διαμόρφωση μιας μεγάλης κοινωνικής συσπείρωσης που δεν θα επιτρέψει την παλινόρθωση του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της διαπλοκής και της διαφθοράς που ευθύνεται για την κατάσταση που έφτασε η χώρα».