Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΓΙΚΟ! Ο Σπίρτζης ήθελε να βάλει ΣΥΡΙΖΑία που συνελήφθη να κλέβει στη Νέα Υόρκη, υπεύθυνη του Ταμείου Πυροπλήκλτων

dexiextrem Γράφει ο Μικροπολιτικός των ΝΕΩΝ στις 31/07: «Ποιος αναλαμβάνει το ταμείο των πυρόπληκτων; Λέγεται Καλλιόπη Ντούτη. Ανέλα...


dexiextrem Γράφει ο Μικροπολιτικός των ΝΕΩΝ στις 31/07:

«Ποιος αναλαμβάνει το ταμείο των πυρόπληκτων;

Λέγεται Καλλιόπη Ντούτη. Ανέλαβε εδώ και μερικές ημέρες τον συντονισμό του Ταμείου Ανασυγκρότησης Πληγεισών Περιοχών και Στήριξης Πληγέντων. Να θυμίσω πως από την προηγούμενη εβδομάδα ανοίχθηκε λογαριασμός. Για την ακρίβεια, η Καλλιόπη Ντούτη - το υποκοριστικό του μικρού της ονόματος είναι Πέννυ - θα συντονίσει την όποια βοήθεια και από τις πρεσβείες μας σε ξένες πόλεις. Το έψαξα λίγο το θέμα. Η εν λόγω διπλωμάτις, λοιπόν, σήμερα είναι διπλωματικός σύμβουλος στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Να ξεκαθαρίσω: προβλέπεται πως κάθε υπουργείο μπορεί να έχει διπλωματικό σύμβουλο.





Ετσι έχει και ο Χρήστος Σπίρτζης εκείνη. Η Καλλιόπη Ντούτη, μάλιστα, αποσπάστηκε στο εν λόγω υπουργείο τον Ιανουάριο του 2016. Μόλις στις 12 Ιουλίου του 2018 το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο την προήγαγε από τον βαθμό του συμβούλου πρεσβείας Α στον βαθμό του πληρεξουσίου υπουργού Β μαζί με άλλους υπαλλήλους (όπως τον Πάνο Μπεγλίτη). Πριν από την προαγωγή της και για χρόνια βέβαια ήταν στάσιμη ιεραρχικά στον κλάδο της, παρότι είχε περάσει και από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΗΕ και παρότι, όπως μαθαίνω, και πολύπειρη ήταν στα διπλωματικά και παντός καιρού πολιτικά. Θα επανέλθω.»

Την επόμενη μέρα ο Μικροπολιτικός έγραψε:

«Εξελίξεις με το «καλημέρα» στην υπόθεση της διαχείρισης των κονδυλίων για τους πυρόπληκτους. Όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός» στα Νέα της Τετάρτης, το Ταμείο για τη βοήθεια από πρεσβείες σε άλλες χώρες επρόκειτο να αναλάβει η Καλλιόπη Ντούτη. Όμως έφτασε χαρτί από τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη (σε εκείνου το γραφείο ήταν η εν λόγω διπλωματική σύμβουλος) σε όλες τις σχετικές Διευθύνσεις του ΥΠΕΞ ότι αλλάζει η πρέσβης και αντικαθίσταται από άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον «Παραπολιτικό» (αλλά με επιφυλάξεις), το Ταμείο θα αναλάβει πρόσωπο από το γραφείο του Αλέκου Φλαμπουράρη.»

Δείτε λοιπόν γιατί ήταν ιεραρχικά στάσιμη πριν τη μαζέψει ο Σπίρτζης...







Δείτε παρακάτω ένα σχετικό έγγραφο του Μαΐου του 2018 από ταξιδάκι στη Σόφια με τον Σπίρτζη:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.