Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΝΟ πίσω από τον Ερντογάν στο Συνέδριο του AKP... BINTEO: Δείτε γιατί ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ θα καταστρέψει την τουρκία...!!!

Κατακτητές όλης της γής το παίζουν οι μογγολότουρκοι και δείτε το πανό που σήκωσαν σε σημερινή συγκέντρωση τους, όπου μίλησε και ο Ερντογά...



Κατακτητές όλης της γής το παίζουν οι μογγολότουρκοι και δείτε το πανό που σήκωσαν σε σημερινή συγκέντρωση τους, όπου μίλησε και ο Ερντογάν. Φυσικά το πανό δεν φτιάχτηκε χωρίς την αδειά του. Ούτε πουλί δεν πετάει χωρίς την άδεια του Ερντογάν στην τουρκία.




Το πανό τα λέει όλα. Μέχρι και τον Ερντογάν κατακτητή της Αμερικής δείχνει... Δεν μιλάμε για Αυστραλία, Ευρώπη Ασία! Είναι ξεκάθαρο το κλίμα που δημιουργεί ο Ψυχάκιας. Και είναι κλίμα Βομβαρδισμού της χώρας του, από τον πολιτισμένο κόσμο. Και δεν αναφερόμαστε σε οικονομικό βομβαρδισμό.

Σε αυτή την Συγκέντρωση ο Ερντογάν απείλησε για μιά ακόμη φορά...

«Σήμερα κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να μας απειλήσουν μέσω της οικονομίας, μέσω των επιτοκίων, του συναλλάγματος, των επενδύσεων και του πληθωρισμού», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στο συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

«Εμείς τους λέμε: είδαμε τα παιχνίδια σας και σας προκαλούμε», πρόσθεσε.

Την Παρασκευή, η λίρα υποχώρησε κατά 3% έναντι του δολαρίου αφού τουρκικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα απελευθέρωσης του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, που κατηγορείται για τρομοκρατία και κατασκοπεία. Δείτε τώρα και το ΒΙΝΤΕΟ για να δείτε και πεντακάθαρα το πανό...