Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ετσι ξεκίνησαν όλα για τον προπηλακισμό διαιτητή από δικηγόρους σε ποδοσφαιρικό αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εικόνες σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ δικηγόρων στην Κοζάνη. Από το σφύριγμα πέναλτι στο 85′, σε βάρος της ομάδας του «Σό...



Απίστευτες εικόνες σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ δικηγόρων στην Κοζάνη.




Από το σφύριγμα πέναλτι στο 85′, σε βάρος της ομάδας του «Σόλωνα» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας «Άρμα» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που εν τέλει έγινε αφορμή για προπηλακισμό του Κοζανίτη διαιτητή της διοργάνωσης μετά το τέλος του αγώνα.




Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κοζάνης, Θόδωρο Τσιμεντερίδη, «δυο παίκτες από τους δικηγόρους των Αθηνών, μαζί με φιλάθλους που εισήλθαν από την κερκίδα, προπηλάκισαν τον διαιτητή της διοργάνωσης».

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ ο διαιτητής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου Κοζάνης. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ο διαιτητής έφερε αμυχές και μώλωπες στα χέρια, ενώ δήλωσε στους γιατρούς ότι έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση. Έγινε ο απαραίτητος κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, ακτινογραφίες και εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει για ένα 24ωρο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν αποχώρησε από το νοσοκομείο.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.