Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οργή Λεβέντη για Τσίπρα: «Πρόδωσε όλη την Ελλάδα στο Σκοπιανό – Τα έκανε όλα μαντάρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θήραμα» του Ερντογάν χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές υφίστης ασφαλείας της Αδ...



«Θήραμα» του Ερντογάν χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές υφίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.




Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ.Λεβέντης είπε ότι οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης είναι «θήραμα» του Ερντογάν, ο οποίος «θέλει τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς». Μάλιστα, ο κ.Λεβέντης πρόσθεσε ότι »με τα παρακάλια και τις επισκέψεις στις φυλακές δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα», αλλά αυτό που καταλαβαίνει ο Ερντογάν είναι οι εξοπλισμοί, να αγοράσουμε νέα αεροσκάφη και φρεγάτες.

Ο κ.Λεβέντης εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για εκλογές τον Οκτώβριο και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν οι παροχές που άρχισαν να ανακοινώνονται. Χαρακτήρισε προδοσία τη συμφωνία για το σκοπιανό και επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς του στο ζήτημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.