Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aυτήν την Κούρδισα φοιτήτρια, την βρήκαν δολοφονημένη με ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ εννέα μέρες μετά την σύλληψη της από το Ισλαμικό καθεστώς του Ιράν...!!!

Στην Τεχεράνη η Κούρδισα φοιτήτρια Μεριέμ Φερετζί που αγνοούνταν επί 9 μέρες βρέθηκε βασανισμένη και σκοτωμένη Η Κούρδισα φοιτήτρι...


Στην Τεχεράνη η Κούρδισα φοιτήτρια Μεριέμ Φερετζί που αγνοούνταν επί 9 μέρες βρέθηκε βασανισμένη και σκοτωμένη




Η Κούρδισα φοιτήτρια Μεριέμ Φερετζί που είχε συλληφθεί από το καθεστώς του Ιράν και έκτοτε αγνοούνταν επί 9 μέρες, βρέθηκε δολοφονημένη με βασανιστήρια.




Η Καμπάνια Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Κρατουμένων ανακοίνωσε πως χτες η αστυνομία της Τεχεράνης βρήκε την σωρό μια γυναίκας που είχε βασανιστεί και πυρποληθεί, ενώ αργότερα με τεστ DNA, βρέθηκε πως ανήκε στην 33 ετών Κούρδισα φοιτήτρια Μεριέμ Φερετζί που αγνοούνταν επί 9 μέρες.

Η Φερετζί είχε συλληφθεί λόγω της συμμετοχής της σε διαμαρτυρίες που είχαν οργανωθεί στα τέλη του 2017 και αρχές του 2018.

Η Φερετζί είχε τιμωρηθεί από Δικαστήριο Ιρανικής Επανάστασης σε 3 έτη φυλάκισης. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ πήγαινε τακτικά και υπέγραφε στην αστυνομία.

https://anfturkce.com
- http://tourkikanea.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.