Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...!! Για την Μακεδονία... Αγρότες ΕΚΡΑΞΑΝ και ΕΔΙΩΞΑΝ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από εκδήλωση στη Λάρισα...!!!

Στιγμές έντασης το μεσημέρι στην ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Imperial»… Σύμφωνα με πληροφορ...


Στιγμές έντασης το μεσημέρι στην ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Imperial»…





Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα Νίκος Παπαδόπουλος για τη νέα ΚΑΠ και τις αλλαγές που φέρνει σε αγρότες και κτηνοτρόφους, κάποιοι από το ακροατήριο τον υποδέχθηκαν με φωνές και αποδοκιμασίες εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.




Αν και η εκδήλωση αφορούσε τη νέα ΚΑΠ, ο Παπαδόπουλος «τα άκουσε» για τα καλά από ορισμένους αγρότες και κτηνοτρόφους αρχικά για τη συμφωνία με τα Σκόπια και την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» ενώ στη συνέχεια υπήρξαν και φωνές κατά της κυβερνητικής πολιτικής έναντι των αγροτών και κτηνοτρόφων. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει από το βήμα εμφανώς ενοχλημένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…

Να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα απουσίαζε από την αίθουσα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ωστόσο κάποιοι (φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση…) που ήταν παρόντες στην αίθουσα καταλογίζουν ευθύνες στην περιφερειακή αρχή για το επεισόδιο εις βάρος του βουλευτή, από τη στιγμή που η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ο διοργανωτής της ημερίδας για τη νέα ΚΑΠ.

Β.Β.- tinealarissa.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.