Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νερό, καπέλο,παγουρίνο και τα άπαντα του Ρίτσου.. Κλαίμε με τη μιζέρια των συντρόφων του Μ-Λ ΚουΚουΕ: Διοργανώνουν ταξιδάκι στη Μακρόνησο... αλλά θα ναι με επιστροφή!

Η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισε στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμή των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, να οργανώσει την Κυριακή, 14 Οκτ...


Η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισε στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμή των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, να οργανώσει την Κυριακή, 14 Οκτώβρη, επίσκεψη στο μαρτυρικό νησί της Μακρονήσου, 70 χρόνια από τη μεγάλη σφαγή στο Α' ΕΤΟ, το 1948, με σκοπό να αποτίσει φόρο τιμής στους λαϊκούς αγωνιστές και στους κομμουνιστές, που πάλεψαν για τα μεγάλα ιδανικά, πραγματοποιώντας εκεί την κεντρική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ για να τιμήσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.






Για την επίσκεψη στη Μακρόνησο πρέπει να ξέρουμε τα εξής:


Η αναχώρηση θα γίνει με πούλμαν από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας, στην Πατησίων, το πρωί της 14ης Οκτώβρη. Η ώρα αναχώρησης θα τηρηθεί αυστηρά, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στην προκαθορισμένη ώρα, που δεν επιδέχεται καθυστερήσεις, στο Λαύριο. Επομένως πρέπει να είμαστε στο Μουσείο ένα τέταρτο πριν την αναχώρηση.

Το πέρασμα από το Λαύριο στη Μακρόνησο θα γίνει με φεριμπότ, που ναυλώθηκε για τη μεταφορά και την επιστροφή μας, όλων μαζί ταυτόχρονα.






Θα πρέπει να προνοήσουμε να έχουμε μαζί μας: Νερό, καπέλο ή ομπρέλα, κλειστά παπούτσια εκδρομής κατάλληλα για βάδισμα σε χωματόδρομο.

Για τη μεταφορά στο Λαύριο με πούλμαν και από κει με πλοίο στη Μακρόνησο, η συμμετοχή είναι 15 ευρώ το άτομο, μαζί με την επιστροφή, στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Για όσους φτάσουν, (και φύγουν) από το Λαύριο, με δικό τους μεταφορικό μέσο, για το πέρασμα στη Μακρόνησο με πλοίο, η συμμετοχή είναι 10 ευρώ το άτομο, μαζί με την επιστροφή, στο Λαύριο.

Το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί όλους τους συναγωνιστές και φίλους, κάθε δημοκράτη πολίτη, να συμμετάσχουν στην επίσκεψη στο κολαστήριο της Μακρονήσου, σε μία προσπάθεια να διατηρηθεί άσβεστη η ιστορική μνήμη στον ηρωικό αγώνα των Μακρονησιωτών για Ειρήνη, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία και Σοσιαλισμό.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.