Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΛΟ το βράδυ στη Θεσσαλονίκη... Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν και σάπισαν αναρχικούς που προκαλούσαν τους διαδηλωτές...!! Έστειλαν 2 στο Νοσοκομείο...

Αποκόπηκαν από την πορεία για τη Μακεδονία - Επιτέθηκαν με λοστούς και κατά θαμώνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος οι οποίοι ήτ...


Αποκόπηκαν από την πορεία για τη Μακεδονία - Επιτέθηκαν με λοστούς και κατά θαμώνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος οι οποίοι ήταν αναρχικοί που προκαλούσαν τους διαδηλωτές και συμμετείχαν στην αντισυγκέντρωση.




Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, μετά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Περισσότερα από 50 άτομα αποκόπηκαν από τον κύριο όγκο της πορείας και κινήθηκαν προς την πλατεία Ροτόντας.




Σύμφωνα με την Αστυνομία τα άτομα αυτά ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ διότι έφεραν διακριτικά της συγκεκριμένης ομάδας.

Εκεί επιτέθηκαν με λοστούς εναντίον θαμώνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και ατόμων, που βρίσκονταν στην πλατεία και κατά δήλωσή τους ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Κατά τις επιθέσεις τραυματίστηκαν δύο άτομα και προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα.

Ενώ οι διαδηλωτές αποχωρούσαν, ομάδα αντιεξουσιαστών παρατάχθηκε στην οδό Φιλίππου και φώναξαν συνθήματα. Στη συνέχεια, συνοδευόμενοι από διμοιρίες των ΜΑΤ οι διαδηλωτές κατέβηκαν από τη Βενιζέλου στην Εγνατία, φώναξαν συνθήματα κάτω από τα γραφεία των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, άναψαν καπνογόνα και τραγούδησαν στην Αριστοτέλους.

Η πορεία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.