Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τί είναι παρακράτος πατέρα;;; left.gr: Συμβολική επίθεση με μπογιές από τον «Ρουβίκωνα» στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Περίπου 70 άτομα, για τα οποία φρουρός ανέφερε ότι δήλωσαν μέλη του «Ρουβίκωνα», πήγαν στο ΣτΕ το απόγευμα της Δευτέρας και πέταξαν μπογιές...


Περίπου 70 άτομα, για τα οποία φρουρός ανέφερε ότι δήλωσαν μέλη του «Ρουβίκωνα», πήγαν στο ΣτΕ το απόγευμα της Δευτέρας και πέταξαν μπογιές στην μπροστινή και πλαϊνή πλευρά του κτιρίου.




Παρέμειναν για τρία λεπτά και στη συνέχεια έφυγαν.




Στο κτήριο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου βρίσκονταν υπάλληλοι και Σύμβουλοι, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα άτομα ήταν περί τα 70.
Την ώρα εκείνη συνεδρίαζε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου.Όπως αναφέρoυν σε ανάρτησή τους στο indymedia, με υπογραφή «Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας, Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας, Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Σύντροφοι/Συντρόφισσες»: Εμείς δράσαμε για τους γέρους και τις γριές. Τους δικούς μας γέρους και γριές σήμερα, τους εαυτούς μας αύριο. Αυτών η γνώμη μας νοιάζει, των σημερινών και αυριανών γερασμένων αλόγων της τάξης μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.