Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με πύραυλο σε τουρκικό πλοίο.... Υποτίθεται ότι μετέφερε σιτάρι στην Υεμένη..!!!

Ζημιές προκάλεσε έκρηξη που συνέβη σε τουρκικό πλοίο που μετέφερε σιτάρι στο λιμάνι Σαλίφ που ελέγχεται από τους Χούτι της Υεμένης. ...



Ζημιές προκάλεσε έκρηξη που συνέβη σε τουρκικό πλοίο που μετέφερε σιτάρι στο λιμάνι Σαλίφ που ελέγχεται από τους Χούτι της Υεμένης.




Σύμφωνα με την είδηση από το Ρόιτερς, σε πλοίο ονόματι İnce İnebolu που μετέφερε στάρι στην Υεμένη, συνέβη έκρηξη προκαλώντας μεγάλη ζημιά. Μετά από την έκρηξη ο καπετάνιος του Πλοίου έκανε έκκληση για βοήθεια και ανταποκρίθηκαν μονάδες του συνασπισμού με επικεφαλής την Σαουδική Αραβία, ο εκπρόσωπος του οποίου είπε:




¨ Οι μονάδες του συνασπισμού άρχισαν έρευνα για το ατύχημα, επισκέφτηκαν το πλοίο και αποκάλυψαν πως η έκρηξη στο πλοίο συνέβη από μέσα προς τα έξω¨. Ο καπετάνιος του πλοίου δήλωσε πως δεν γνωρίζει την αιτία της έκρηξης, ενώ αναφέρεται πως μετά το πλοίο με την βοήθεια σαουδαραβικών πλοίων ρυμουλκήστηκε στο λιμάνι Ζιζάν.

https://www.dha.com.tr/dunya/yemene-bugday-tasiyan-turk-gemisinde-patlama/haber-1579129

12/5/2018

Σχ.tourkikanea.gr : Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις επόμενες μέρες αν το συγκεκριμένο πλοίο εκτός από σιτάρι μετέφερε και τίποτε άλλο, πιο επικερδές στις εμπόλεμες περιοχές…

Ή αν πρόκειται για εσκεμμένο χτύπημα των Σαουδαράβων που θέλουν να σταματήσουν την προμήθεια αγαθών προς τους Χούτι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.