Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μου λένε «γεια σας, είμαστε από την τροχαία Ελληνικού...» Συγκινεί η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη Εβελίνα Βαρσάμη ΒΙΝΤΕΟ

Τα Χριστούγεννα του 2017 ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Τα πράγματα ήταν πολύ κρίσιμα τις πρώτες μέρες για την ...



Τα Χριστούγεννα του 2017 ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Τα πράγματα ήταν πολύ κρίσιμα τις πρώτες μέρες για την ζωή του πάλαι ποτέ παρουσιαστή. Πέντε μήνες μετά τα πράγματα μοιάζουν να καλυτερεύουν, με τη σύζυγο του Εβελίνα Βαρσάμη να δίνει την πρώτη της συνέντευξη.






Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε την πρώτη συνέντευξη της Εβελίνας, η οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη την ημέρα του τροχαίου, αλλά και το πως εξελίσσονται τώρα τα πράγματα για τον σύζυγο της. Πολύ λογικά, συγκινείται, δακρύζει και εξηγεί ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν θέλει ακόμα να τον δει ο γιος του σε αυτή την κατάσταση.




Για την ημέρα του ατυχήματος η Εβελίνα Βαρσάμη είπε:
«Τελευταία φορά μιλήσαμε στη 1 τη νύχτα το προηγούμενο βράδυ. Το πρωί σηκωνόμαστε με τον Αλέξανδρο να πάμε να πούμε τα κάλαντα. Ήμασταν μες στην καλή χαρά. Ξεκινάμε, μαζεύουμε λεφτά και γύρω στις 10 και 30 χτυπάει το τηλέφωνο. Άγνωστο νούμερο. Εγώ συνήθως δεν σηκώνω άγνωστα νούμερα. Μου λένε «γεια σας, είμαστε από την τροχαία Ελληνικού. Η κ. Αγγελίδη;». Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Η κοπέλα μου λέει «είχε ένα ατύχημα ο σύζυγος σας». Πριν προλάβει να τελειώσει, την ρωτάω αν ζει. Μου λέει ναι, ότι χειρουργείται στο Ασκληπιείο στο κεφάλι και μετά θα μπει εντατική. Κλείσαμε το τηλέφωνο, με έπιασε εσωτερικό τρέμουλο και ένα πνιχτό κλάμα για να μη με δει το παιδί.»




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.