Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στη Λαμία! Δεν έφερε κακώσεις η 46χρονη μητέρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον μυστηριώδη θάνατο της

Η είδηση συγκλόνισε τη Λαμία. Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή τους αιφνίδια, ενώ βρισκόταν για φαγητό με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει λ...


Η είδηση συγκλόνισε τη Λαμία. Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή τους αιφνίδια, ενώ βρισκόταν για φαγητό με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει λίγο νωρίτερα.






Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 48χρονος και η 46χρονη διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό μαγαζί στην πλατεία Λαού. Στη συνέχεια πήγαν για φαγητό. Η άτυχη 46χρονη έχασε τότε τις αισθήσεις της. Ο συνοδός της τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.





Παθολογικά τα αίτια;
Ο άνδρας κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είχαν γνωριστεί λίγο νωρίτερα και η γυναίκα του είχε προτείνει να πιουν ένα ποτό. Όπως είπε, του μίλησε για τα παιδιά της, αλλά δεν ανέφερε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα η γυναίκα άρχισε ξαφνικά να βγάζει αφρούς από το στόμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος της 46χρονης εικάζεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη μητέρα δεν έφερε κακώσεις στο σώμα της. Την υπόθεση ωστόσο θα «φωτίσει» ο ιατροδικαστής όταν διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή.

Με πληροφορίες από: LamiaReport, tvstar



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.