Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ στα κατεχόμενα! 36χρονη έσφαξε το 7χρονο παιδί της στον ύπνο του... ξεψύχησε από καρδιακή προσβολή ο παππούς του όταν το αντίκρισε

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο κατεχόμενο χωριό της Κύπρου Κιόνελι, με θύμα ένα 7χρονο αγόρι που δολοφονήθηκε άγρια με μαχαίρι από τ...


Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο κατεχόμενο χωριό της Κύπρου Κιόνελι, με θύμα ένα 7χρονο αγόρι που δολοφονήθηκε άγρια με μαχαίρι από την ίδια του τη μητέρα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι λόγοι για τους οποίους η 36χρονη Τουρκοκύπρια μαχαίρωσε το παιδί της παραμένουν άγνωστοι.






Πληροφορίες αναφέρουν ότι παιδί δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν και η μητέρα επιχείρησε μετά το φρικιαστικό έγκλημα να θέσει τέρμα στη ζωή της χωρίς να τα καταφέρει.




Συγκεκριμένα, ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει και η μητέρα του προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στον λαιμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Η εφημερίδα Kibris αναφέρει πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που επιτέθηκε στο παιδί με σκοπό να το σκοτώσει, καθώς την Κυριακή το βράδυ επιχείρησε να το δολοφονήσει ανεπιτυχώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γράφει το sigmalive.com, επίσης, ότι η παιδοκτόνος βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον σύζυγό της, ο οποίος υπηρετεί στην αστυνομία των κατεχόμενων.

Όταν ο παππούς του 7χρονου αντίκρισε το φρικτό θέαμα δεν άντεξε και πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Όπως αναφέρει ο τουρκοκυπριακός Τύπος, η μητέρα δήλωσε την επόμενη μέρα: «Ο γιος μου είναι άρρωστος, δεν θα έρθω να δουλέψω». Η γυναίκα, που παραδέχτηκε το έγκλημα, συνελήφθη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.