Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι να πούνε...;;; Ψυχολογικές επιχειρήσεις των Τούρκων εξετάζει η ελληνική πλευρά λένε από το Πεντάγωνο...

Ακόμα και το ενδεχόμενο ψυχολογικών επιχειρήσεων από πλευράς της Τουρκίας εξετάζουν οι στρατιωτικές Αρχές στην Αθήνα, ως προς τις δηλώσεις ...

Ψυχολογικές επιχειρήσεις των Τούρκων εξετάζει η ελληνική πλευρά

Ακόμα και το ενδεχόμενο ψυχολογικών επιχειρήσεων από πλευράς της Τουρκίας εξετάζουν οι στρατιωτικές Αρχές στην Αθήνα, ως προς τις δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, που ανέφερε σε πάνελ πως η τουρκική ακτοφυλακή κατέβασε σημαία που ανέβασαν Έλληνες σε νησίδα στο Αιγαίο.





Καλά πληροφορημένη στρατιωτική πηγή που ρωτήθηκε σχετικά από το news.gr τόνισε συγκεκριμένα: «Το ψάχνουμε αλλά η κίνηση Τούρκων δεν επιβεβαιώνεται. Τώρα αν μιλάει ο τούρκος πρωθυπουργός πριν από χρόνια… Δεν προσδιόρισε χρόνο και το "Didim" είναι στις ακτές της Τουρκίας.




Σαφώς όλα είναι στο πλαίσιο ψυχολογικού πολέμου και ο πλέον αδαής θα το καταλάβαινε.

Για το ότι τρεις πολίτες ανέβασαν μια σημαία και βγάζουν μια σέλφι εξετάζεται. Είναι οι Ανθρωποφάγοι; Οι νησίδες Ανθρωποφάγοι είναι στο σύμπλεγμα των Φούρνων. Πας με καραβάκι από τους Φούρνους. Δεν κατοικούνται οι Ανθρωποφάγοι. Είναι μεταξύ Σάμου και Ικαρίας. Είναι μακρυά από την Τουρκία».

Γεγονός είναι πως η Αθήνα εξετάζει την όλη υπόθεση με μεγάλη προσοχή καθώς πέρα από το γεγονός πως αρχικά φάνηκε να αιφνιδιάζεται από τις δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού, ο μηχανισμός που ενεργοποιήθηκε τάχιστα, φαίνεται να δίνει σε ένα πρώτο έλεγχο αναφορά, σύμφωνα με την οποία δεν εντοπίστηκε τουρκική στρατιωτική δραστηριότητα ή ενέργειες εκ μέρους της τουρκικής ακτοφυλακής.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.