Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανοί ή Γεωργιανοίαποφυλακισμένοι ΜΕ ΤΟΝ ΝΌΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΠΟΥΛΟΥ κακοποιοί οι πιθανοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του άτυχου Α.Σταματιάδη

Αύριο, Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30 το πρωί θα κηδευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο ο Αλέξανδρος Σταματιάδης. Ο 52χρον...

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξανδροσ σταματιαδησ

Αύριο, Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30 το πρωί θα κηδευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο ο Αλέξανδρος Σταματιάδης.





Ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν από τη Μεγάλη Δευτέρα, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από αδίστακτους ληστές, μέσα στο σπίτι του.




Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας είναι πολύ πιθανόν πίσω από την επίθεση να βρίσκονται μέλη σπείρας Αλβανών ή Γεωργιανών σεσημασμένων κακοποιών, που είχαν συλληφθεί τα τελευταία χρόνια για ληστείες και διαρρήξεις κατοικιών στην Αττική και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής τους με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Μάλιστα αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας εμφανίζονται βέβαιοι ότι οι δράστες της φονικής ληστείας έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Η σύλληψη των δραστών είναι πλέον ένα μεγάλο στοίχημα για την ΕΛ.ΑΣ. Αυτό φαίνεται και στη συλληπτήρια ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του πολίτη που ανέφερε «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.