Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φύλλο και φτερό» η γειτονιά που βρέθηκε το νεκρό μωράκι – Που στρέφονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες για το βρέφος που πέθανε πεταμένο σε ακάλυπτο -"Φύλλο και φτερό" κάνει την γειτονιά η αστυνομία - Εξετάζ...


Συνεχίζονται οι έρευνες για το βρέφος που πέθανε πεταμένο σε ακάλυπτο -"Φύλλο και φτερό" κάνει την γειτονιά η αστυνομία - Εξετάζονται και οι όποιες κάμερες υπάρχουν στην περιοχή -






Δεύτερο μωράκι που βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα σε 2 μήνες
Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση του νεκρού νεογέννητου βρέφους, το οποίο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22.04.2018) στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη.





Τώρα οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» και την γύρω πολυκατοικίες, μιας και απομακρύνεται το σενάριο ο δράστης να είναι ένοικος του κτιρίου, στον ακάλυπτο του οποίου βρέθηκε το αγοράκι.

Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα πήραν κατάθεση από όλους όσους μένουν στην πολυκατοικία της οδού Πριγκιπονήσσων, ενώ εξετάζονται και οι όποιες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να «ανιχνευθούν» ύποπτες κινήσεις.

Ιδιαίτερο είναι ο προβληματισμός για το γεγονός ότι είναι το δεύτερο περιαστικό τέτοιου είδους που σημειώνεται μέσα σε λίγο καιρό, αφού στις 26 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο στην Πετρούπολη.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.