Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έφαγα 400.000 σε κόκα και τζόγο» λέει ο Αλβανός κομμωτής που επιχείρησε να «φάει» τον συνέταιρό του

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο ίδιος και οι φερόμενοι ως συνεργοί του - «Όταν έπρεπε να επιστρέψω τα λεφ...


Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο ίδιος και οι φερόμενοι ως συνεργοί του - «Όταν έπρεπε να επιστρέψω τα λεφτά δεν ήξερα τι να κάνω» λέει στο protothema.gr και δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του-






Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του
Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή ο 33χρονος Αλβανός κομμωτής, που φέρεται ως «εγκέφαλος» της απόπειρας ανθρωποκτονίας του συνεταίρου του στη Ρόδο, ενώ κατηγορείται ότι οργάνωσε ψεύτικη ληστεία σε βάρος του εαυτού του.




Ο ίδιος, μιλώντας στο protothema.gr, φέρεται μετανιωμένος για τις πράξεις του, που τις αποδίδει στον εθισμό του στον τζόγο και την κοκαΐνη, ενώ υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν.

«Αυτό που συνέβη ήταν βλακώδες, ένα χαζό πράγμα το οποίο δεν υπάρχει πραγματικά, κατηγορούμαστε άδικα… Ήθελα να κερδίσω λίγο χρόνο για να ξεχρεώσω τα χρήματα που «έφαγα» γιατί είχα μπλέξει με τον τζόγο. Αν ήθελα να τους κάνω κακό θα μπορούσα να το είχα κάνει… Ήμασταν συνέχεια μαζί με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν ήθελα να τους κάνω κακό και φαίνεται εκ των πραγμάτων» λέει μεταξύ άλλων.

Ο 33χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία της Ρόδου μαζί με τους δύο συνεργάτες του 28 και 26χρονων, επίσης Αλβανοί, στους οποίους μετά από έρευνες των Αρχών εντοπίστηκαν 504 γραμμάρια κάνναβης, 47,5 γραμμάρια κοκαΐνης, πιστόλι με γεμιστήρα, γεμιστήρα πολεμικού όπλου με 21 φυσίγγια, αυτοσχέδιος μεταλλικός λοστός με χειρολαβή, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ηλεκτρικό τρυπάνι, 10 κινητά τηλέφωνα, 2 υπολογιστές αφής, και το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.