Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Κούρδοι -YPG αρνούνται να εγκαταλείψουν το Αφρίν Και Καταγγέλουν τους ΡΩΣΟΥΣ ως ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των τούρκων...!!!

Ο εκπρόσωπος των κουρδικών Μονάδων Άμυνας του Λαού (YPG), Νουρί Μαχμούντ, επιβεβαίωσε ότι οι YPG προστατεύουν την περιοχή της Συρ...







Ο εκπρόσωπος των κουρδικών Μονάδων Άμυνας του Λαού (YPG), Νουρί Μαχμούντ, επιβεβαίωσε ότι οι YPG προστατεύουν την περιοχή της Συρίας και δεν πρόκειται να φύγουν από αυτήν, αναφερόμενος στην απειλή των τουρκικών στρατευμάτων κατά του Αφρίν.




Ο Μαχμούντ μιλώντας στον πρακτορείο Sputnik αναφέρθηκε στην πρόταση του Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος για τους Κούρδους στο Αφρίν να αποσυρθούν από εκεί λόγω των τουρκικών δυνάμεων που πλησιάζουν στην πόλη αυτή της Συρίας.

«Είμαστε η συριακή δύναμη που προστατεύει τα εδάφη της Συρίας. Δεν είναι δυνατόν να εγκαταλείψουμε την πόλη και να την αφήσουμε στους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα», είπε χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας ότι οι YPG αρνούνται την πρόταση.

Ο εκπρόσωπος του YPG συνέχισε λέγοντας «Οι Κούρδοι του YPG είναι στο έδαφός τους και το προστατεύουν, ζούμε στη Συρία δεν είμαστε κατακτητές. Οι κατακτητές πρέπει να εγκαταλείψουν την περιοχή και να αποσυρθούν από την επικράτειά μας», τόνισε.

Ταυτόχρονα το YPG έχει ξεκινήσει ανοιχτά πλέον να καταγγέλει τον ρόλο της Ρωσίας στην περιοχή. Δείτε την ανάρτηση από τον επίσημο λογαρασμό του ypg Ροζάβας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.