Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Γερμανία... η Μέρκελ παραδέχεται για πρώτη φορά ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ NO GO ΖΩΝΕΣ στην χώρα της, που έχουν επιβάλει ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ...!!

Η το πιστεύετε ή όχι, το πολιτικό αυτό κόμμα κατηγορεί πραγματικά με το πρόβλημα αυτό τους μουσουλμάνους μετανάστες . Φαίνεται ότι το αντι-...


Η το πιστεύετε ή όχι, το πολιτικό αυτό κόμμα κατηγορεί πραγματικά με το πρόβλημα αυτό τους μουσουλμάνους μετανάστες . Φαίνεται ότι το αντι-Ισλαμικό κόμμα AFD (Εναλλακτικός για τη Γερμανία), το οποίο απέκτησε πρόσφατα αρκετές έδρες στις κοινοβουλευτικές εκλογές, αναγκάζει την ηγεσία να σταματήσει να αρνείται την αλήθεια, ότι η άνευ προηγουμένου πλημμύρα των μουσουλμάνων μεταναστών μετατρέπει τη Γερμανία σε «χώρα βόθρο» όπως την αποκάλεσε και ο Τραμπ.






Υπάρχουν αρκετές Ζώνες NO GO στη Γερμανία, κυρίως στο Μόναχο, Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Αμβούργο, Ντόρτμουντ, Duisburg, και την Κολωνία, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των μουσουλμάνων μεταναστών. Πάνω είναι ένας χάρτης των εγκλημάτων μεταναστών στη Γερμανία.




Μέχρι τώρα, το γενοκτονικό καθεστώς της Μέρκελ έχει ποινικοποιήσει όλες τις εκθέσεις σχετικά με εγκλήματα μεταναστών, και η περιγραφή των εγκληματικών μεταναστών είναι πλέον ένα «έγκλημα μίσους». Ωστόσο, εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί βλέπουν τις πόλεις τους να μολύννονται από συμμορίες εγκληματικών μεταναστών που διαπράττουν εγκλήματα μίσους κατά των Γερμανών.

Η αστυνομία και η δίωξη, ακόμη και ο στρατός … Μέρκελ έχει κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις ασφαλείας να κυνηγήσουν τους Γερμανούς ιθαγενείς … που μιλούν εναντίον μεταναστών και των εγκλημάτων τους.

Ωστόσο, παρά αυτό το νέο ολοκληρωτικό καθεστώς, το καθεστώς δεν μπορεί να καλύψει τη διαφθορά του για πάντα. Χιλιάδες τουρίστες επισκέφθηκαν τη Γερμανία φέτος και ανέφεραν ότι η Γερμανία, όπως γνωρίζουμε, δεν υπάρχει πια. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία διέκοψε τον έλεγχο πολλών δρόμων, κεντρικών πόλεων και δημόσιων πάρκων σε αβάσιμες αφρικανικές και αραβικές μουσουλμανικές οικογένειες και συμμορίες-ευφημισμός που φημίζονται ως «νέοι Γερμανοί» από τον Τύπο του καθεστώτος.








www.nikosxeiladakis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.