Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας για τρομοκρατικό χτύπημα σε ρωσικό αεροσκάφος!

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως σε πλήρη συναγερμό έχουν τεθεί επίλεκτες αστυνομικές και στρατιωτικές μονάδες στην Κύπρο, μετά την άφιξη πληροφορ...


Δημοσιεύματα ανέφεραν πως σε πλήρη συναγερμό έχουν τεθεί επίλεκτες αστυνομικές και στρατιωτικές μονάδες στην Κύπρο, μετά την άφιξη πληροφορίας από ξένη μυστική υπηρεσία περί επικείμενου τρομοκρατικού χτυπήματος σε ρωσικών συμφερόντων αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Λάρακας.






Τα μέτρα είναι αυστηρότερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς η πληροφορία αφορούσε σε αεροσκάφη ρωσικών συμφερόντων που θα βρίσκονται στο διεθνή αερολιμένα «Γλαύκος Κληρίδης», ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας επεκτείνονται και στον αερολιμένα Πάφου ως ένα βαθμό.




Σημειώνεται πως τα αεροσκάφη φρουρούνται από την ώρα της προσγείωσης μέχρι και την αναχώρηση τους από το διεθνή αερολιμένα.

Παρ' όλα αυτά διαμηνύεται αρμοδίως ότι οι έλεγχοι θεωρούνται έλεγχοι ρουτίνας και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Σύμφωνα με πληροροφορίες του «Πολίτη» η διαβίβαση τέτοιων πληροφοριών είναι σύνηθες φαινόμενο και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται είναι καθαρά προληπτικά, ενώ αστυνομικές πηγές διέψευσαν δημοσιεύματα που φέρουν τον Αρχηγό Αστυνομίας να συμμετείχε σε σύσκεψη για το θέμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.