Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δε χωνεύεται τέτοια ήττα... Βάζει την αριστεροσύνη του στον ώμο και δρόμο... Παραιτήθηκε ο Ματέο Ρέντσι από την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Ματέο Ρέντσι μετά τη συντριβή της κεντροαριστεράς - Η παραίτησή του είχε προαναγγελθεί, ωστόσο δεν επιβεβαιωνότα...

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Ματέο Ρέντσι μετά τη συντριβή της κεντροαριστεράς - Η παραίτησή του είχε προαναγγελθεί, ωστόσο δεν επιβεβαιωνόταν από το περιβάλλον του.
Την παραίτηση του από την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος (PD) υπέβαλε ο Ματέο Ρέντσι μετά την ήττα του κόμματος στις χθεσινές εκλογές.






Η παραίτηση του άλλοτε «τρομερού παιδιού» της ιταλικής πολιτικής έγινε μία ημέρα μετά την συντριπτική ήττα του κόμματος στις εκλογές, καθώς απέσπασε ένα ποσοστό 19,4%, το χαμηλότερο από την ίδρυση των Δημοκρατικών το 2007.




Η κίνηση του Ρέντσι δεν ξάφνιασε κανέναν. Ήδη, τις προηγούμενες ώρες το πρακτορείο ANSA είχε αναφέρει ότι θα παραιτηθεί. Αν και κανείς από τους συνεργάτες του δεν ήθελε να επιβεβαιώσει την είδηση, η απομάκρυνση του Ρέντσι έμοιαζε δεδομένη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.