Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτες εικόνες: Σπάνια γέννηση μωρού με το κεφάλι στον αμνιακό σάκο

Πρόκειται για μία περίπτωση που συμβαίνει μία φορά στις 80.000 Την μοναδική στιγμή μίας σπάνιας γέννησης καταγράφηκαν σε μαιευτήριο...

Πρόκειται για μία περίπτωση που συμβαίνει μία φορά στις 80.000





Την μοναδική στιγμή μίας σπάνιας γέννησης καταγράφηκαν σε μαιευτήριο του Μπάφαλο στη Νέα Υόρκη. Ένα κοριτσάκι γεννιέται με το κεφάλι του μέσα στον αμνιακό σάκο, κάτι που συμβαίνει μία φορά στις 80.000.




Η Rachael και ο Nate Burow έμειναν έκπληκτοι, όταν η μικρή Annabelle γεννήθηκε με τη μεμβράνη, που σημαίνει ότι το ο αμνιακός σάκκος είχε μείνει ανέπαφος. Τυπικά, αυτός ο σάκκος που είναι συνδεδεμένος με τον πλακούντα και παρέχει οξυγόνο, «σκάει» την ώρα του τοκετού, για αυτό συμβαίνει αυτό που έχει επικρατήσει να λέγεται «έσπασαν τα νερά».

Ωστόσο, στην περίπτωση της Annabellε το κομμάτι του σάκου γύρω από το κεφάλι της δεν έσπασε, ακόμη και όταν οι γιατροί έκαναν καισαρική τομή στην μητέρα. 
 

Ο 29χρονος Nate κατέγραψε στην κάμερά του αυτήν την σπάνια γέννηση, στις 21 Φεβρουαρίου. Μαζί με τη σύζυγό του δήλωσαν συγκινημένοι για το υγιέστατο κοριτσάκι που απέκτησαν και το γεγονός ότι επρόκειτο για μία σπάνια περίπτωση ήταν το κερασάκι στην τούρτα.




Η Rachael ανέβασε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό @astoldbymama στο Instagram, όπου έδειξε τις μοναδικές εικόνες του ταξιδιού της από την εγκυμοσύνη μέχρι τη γέννηση της Anabelle.

Η blogger As Told By Mama και στην οποία ανήκει ο λογαριασμός έγραψε: «ο γιατρός μου μού είπε ότι ήταν εξαιρετικά σπάνια γέννηση και μία τεράστια έκπληξη. Είδα τις φωτογραφίες και ήταν πραγματικά απίστευτες».

Πάντως, πέρα από την επιστημονική σπανιότητα του φαινομένου αυτών των γεννήσεων, οι... δοξασίες σε διάφορες κουλτούρες ανά τον κόσμο το θεωρούν σημάδι καλής τύχης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.