Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι ράτσα ήταν;;; Νεαροί μπανιαρίζονταν τσίτσιδοι στα Ψωρονέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια οικογένειας!

lamiareport Πως απάντησαν όταν τους έκαναν παρατήρηση, άλλοι λουόμενοι.... Μετά τις απανωτές καταγγελίες για το αμαρτωλό στέκι στι...


lamiareport Πως απάντησαν όταν τους έκαναν παρατήρηση, άλλοι λουόμενοι....





Μετά τις απανωτές καταγγελίες για το αμαρτωλό στέκι στις ιαματικές πηγές στις Θερμοπύλες ήρθαν βροχή στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα οι καταγγελίες και για τα Ψωρονέρια!

Αναγνώστες μοιράστηκαν μαζί μας τραγικές εμπειρίες όταν πέφτει η νύχτα και σε αυτή την πηγή.




Τελευταίο περιστατικό το βράδυ της Δευτέρας με πρωταγωνιστές τέσσερις νεαρούς από τη δυτική Φθιώτιδα που θέλησαν να απολαύσουν το μπάνιο τους γυμνοί παρά την παρουσία κι άλλων ανθρώπων στο σημείο και μάλιστα μιας οικογένειας!

Στην παρατήρηση που τους έγινε από τον πατέρα της οικογένειας και από ένα άλλο νεαρό ζευγάρι, οι νεαροί τους απάντησαν με χειρονομίας δείχνοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Δυστυχώς έχουμε αρκετές καταγγελίες για λουόμενους που δεν φοράνε τα μαγιό τους στη συγκεκριμένη πηγή. Όλοι αναρωτιούνται αν υπάρχει από πουθενά έλεγχος και αν μπορεί να γίνει κάτι ώστε επαγγελματίες κι εργαζόμενοι που είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν νύχτα στο σημείο να μπορούν να κάνουν κι εκείνοι το ιαματικό λουτρό τους χωρίς φόβο και χωρίς εικόνες που προσβάλουν τη δημοσία αιδώ…



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.