Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... Ο Αστυνομικός, το πορτοφόλι... και μια μεγάλη παρεξήγηση.

ekriti Ούτε που του πέρασε από το μυαλό ότι θα έμπαινε σε περιπέτειες. Ο λόγος για έναν αστυνομικό στο Ηράκλειο ο οποίος νωρίς σήμερα τ...


ekriti Ούτε που του πέρασε από το μυαλό ότι θα έμπαινε σε περιπέτειες. Ο λόγος για έναν αστυνομικό στο Ηράκλειο ο οποίος νωρίς σήμερα το μεσημέρι, βρήκε ένα ξεχασμένο πορτοφόλι (με αρκετά χρήματα) σε κατάστημα επί της οδού Μάχης Κρήτης.




Ο αστυνομικός που ήταν εκτός εκτός υπηρεσίας, αφού βρήκε το πορτοφόλι, είπε στους υπεύθυνους ότι είναι αστυνομικός και πως θα το πάει στους συναδέλφους τους στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου έτσι να παραδοθεί στον κάτοχό του.




Οι υπεύθυνοι του καταστήματος όμως δεν πίστεψαν τα λόγια του αστυνομικού και λίγο αργότερα όταν η γυναίκα που το είχε ξεχάσει, επέστρεψε στο μαγαζί, ενημερώθηκε ότι το πορτοφόλι το πήρε ένας άνδρας και έφυγε.

Έντρομη, ενημέρωσε την Αστυνομία δίνοντας μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες και τα στοιχεία του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο αστυνομικός. Έτσι, λίγο αργότερα και χωρίς καν να το φαντάζεται, ο αστυνομικός είδε τους συναδέλφους του από την ομάδα ΔΙΑΣ να τον ακινητοποιούν στη λεωφόρο Αρχιεπισκόου Μακαρίου ενώ ο ίδος ήταν καθ'οδόν για το Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να παραδόσει το πορτοφόλι.

Αφού ακινητοποιήθηκε και αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς, το θέμα άρχισε να παίρνει άλλη διάσταση. Η γυναίκα ενημερώθηκε σχετικά και όπως λένε οι πληροφορίες, τηλεφώνησε στην Αστυνομική Διεύθυνση για να ευχαριστήσει τον αστυνομικό που κράτησε το πορτοφόλι της αλλά και για να ζητήσει συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Για την ιστορία, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά της Αστυνομίας στο Ηράκλειο.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.