Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έφευγαν «φορτωμένοι»... Στα σύνορα έπιασαν τους απατεώνες με τα τροχαία στην Αργολίδα και... μαντέψτε τι φάρα είναι

Την στιγμή που προσπαθούσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα Σερρών δυο Βούλγαροι, οι οποίοι είχαν διαπράξει έξ...


Την στιγμή που προσπαθούσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα Σερρών δυο Βούλγαροι, οι οποίοι είχαν διαπράξει έξι απάτες και απόπειρες σε βάρος ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας


Την στιγμή που προσπαθούσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα Σερρών δυο Βούλγαροι, οι οποίοι είχαν διαπράξει έξι απάτες και απόπειρες σε βάρος ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, με το πρόσχημα ότι τα παιδιά ή τα εγγόνια τους είχαν προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.





Λίγο νωρίτερα είχαν εισπράξει χρήματα από μια ηλικιωμένη στο Άργος, στην οποία τηλεφώνησαν νωρίτερα παριστάνοντας τους αστυνομικούς που δήθεν μπορούσαν να βοηθήσουν –με το αζημίωτο- να μην έχει νομικές ευθύνες το παιδί της. Η άμεση διερεύνηση της απάτης από την Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών, οδήγησε στην ταυτοποίηση του 27χρονου Βούλγαρου και της 41χρονης ομοεθνούς του, οι οποίοι έφυγαν με προορισμό την πατρίδα τους.




Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν, την στιγμή που επιχειρούσαν να φύγουν από τη χώρα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 17.650 ευρώ που κατασχέθηκαν μαζί με τα δύο κινητά που χρησιμοποιούσαν.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαπράξει ακόμη μια απάτη και τέσσερις απόπειρες και είχαν εισπράξει συνολικά 24.500 ευρώ.

Σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη σε βαθμό κακουργήματος, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους και να εντοπιστούν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.