Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στον Πύργο: Θύμα άγριας επίθεσης ο «Ανδρέας ο άνεργος» – Του άνοιξαν το κεφάλι με αξίνα

Ο Άνδρεας ο άνεργος βρισκόταν στην πλατεία ΟΤΕ στο κέντρο του Πύργου όταν δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με... αξίνα με αποτέλεσμα να τραυματιστ...


Ο Άνδρεας ο άνεργος βρισκόταν στην πλατεία ΟΤΕ στο κέντρο του Πύργου όταν δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με... αξίνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.





Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες του Πύργου, ο Ανδρέας ο άνεργος, το πρωί της Κυριακής. Ο καλοκάγαθος Ανδρέας βρισκόταν έναντι της πλατείας ΟΤΕ στην οδό Πατρών στο κέντρο του Πύργου, όταν ένας άντρας, γνωστός του, του ζήτησε ένα τσιγάρο.




Ο Ανδρέας πάντα ευγενικά του προσέφερε το τσιγάρο και ο άλλος άντρας, χρησιμοποιώντας μια αξίνα τον χτύπησε εντελώς απρόκλητα στο κεφάλι. Ο Ανδρέας σωριάστηκε στο έδαφος και άμεσα περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο δράστης της αιματηρής αυτής επίθεσης τράπηκε σε φυγή, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο Ανδρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί διαπιστώθηκε πως φέρει ένα σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Συνελήφθη ο δράστης
Ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναζητήθηκε και συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης…

Αντιμετωπίζει κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικές βλάβης…

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Ανδρέας ο άνεργος έγινε γνωστός στον πολύ κόσμο με παλαιότερες δηλώσεις του που είχαν γίνει viral και έχουν εκατομμύρια προβολές στο youtube.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.