Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...!!! Τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη μελετά η Κυβέρνηση

eleftherostypos Σε εξέλιξη είναι η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου που έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασι...


eleftherostypos Σε εξέλιξη είναι η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου που έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τα έκτροπα στο γήπεδο της Τούμπας που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ κι έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών μέσων ενημέρωσης.




Γράφει ο Μιχάλης Μαρδάς

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα σενάρια είναι ανοικτά και δεν μιλάμε μόνο για διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τα κύπελλα Ευρώπης. Με λίγα λόγια συζητείται να γίνει πράξη αυτό που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια η Μάργκαρετ Θάτσερ με τις αγγλικές ομάδες.




Για να γίνει αυτό θα πρέπει να το ζητήσει η κυβέρνηση στην ΕΠΟ και αυτή με την σειρά της να το αιτηθεί στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια ομοσπονδία. Το συγκεκριμένο σενάριο βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο για υλοποίηση αλλά πολλοί είναι αυτοί στην κυβέρνηση που πιέζουν για μια τέτοια απόφαση θεωρώντας πως μία μικρή διακοπή του πρωταθλήματος δεν έχει να προσφέρει τίποτα.

Ο κ. Βασιλειάδης στην δήλωση που έβγαλε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα τονίζοντας: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.