Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ,...!! Νέα επιλαρχία αρμάτων μάχης αγοράζει η Κύπρος με Ρωσικά Τ-80U

Σε νέα αγορά μιας επιλαρχίας ρωσικών αρμάτων μάχης Τ-80U θα προχωρήσει η Κύπρος προς αντικατάσταση των αποσυρθέντων γαλλικών AMX-30 ...

Νέα επιλαρχία αρμάτων μάχης αγοράζει η Κύπρος

Σε νέα αγορά μιας επιλαρχίας ρωσικών αρμάτων μάχης Τ-80U θα προχωρήσει η Κύπρος προς αντικατάσταση των αποσυρθέντων γαλλικών AMX-30





Η παραγγελία θα αφορά 41 άρματα μάχης. Την είδηση την αναφέρει και το τουρκικό Ανατολού

Μάλιστα το τουρκικό πρακτορείο αναφέρει πως και η Ελλάδα ζήτησε την αγορά νέων οπλικών συστημάτων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό επιβεβαιώνεται από Ρώσο αξιωματούχο.




«Η Ρωσία είχε αιτήματα από Ελλάδα και Κύπρο για νέες προμήθειες οπλικών συστημάτων, αλλά είναι πολύ νωρίς για λεπτομέρειες» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Κοζίν, σύμβουλος του Β.Πούτιν σε θέματα στρατιωτικής συνεργασίας.

Η αναφορά αυτή υπήρξε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο Κοζίν σε ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό και στην οποία το κυρίως μέρος, είχε να κάνει με την απόκτηση του συστήματος S-400 από την Τουρκία.

«Η Ρωσία θα ξεκινήσει να εφαρμόζει το συμβόλαιο για την παράδοση των S-400 στις αρχές του 2020.»

Όσον αφορά τα ελληνικά τεκταινόμενα πάντως, το pronews.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία κρούση για αγορά νέων ρωσικών οπλικών συστημάτων.

Συγκεκριμένα δεν υπάρχει ούτε η πρόθεση αλλά ούτε και τα χρήματα. Ακόμα όμως κι αν βρεθούν τα χρήματα, το κυριότερο πρόβλημα παραμένει: Η έλλειψη προθέσεως (τουλάχιστον για τώρα).
pronews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.