Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Πωλίνα που σκοτώθηκε από φορτηγό ετοιμαζόταν να παντρευτεί... ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ στη Λάρισα για την 30χρονη κοπέλα

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 30χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης, στη διασταύρωση της οδού Βόλ...


Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 30χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης, στη διασταύρωση της οδού Βόλου με την Εθνική οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης.





Νταλίκα ερχόμενη από την οδό Βόλου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, παρέσυρε την 30χρονη κοπέλα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Η Πωλίνα εργαζόταν σε κατάστημα με είδη τεχνολογίας και μάλιστα εκείνη την ημέρα είχε πάρει το ποδήλατό της για να φτάσει πιο γρήγορα στη δουλειά της.




Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο δυστύχημα, το Facebook της Πωλίνας γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα, ενώ πολύς κόσμος (που είτε τη γνώριζε είτε όχι), έσπευσε να της αφήσει ένα μήνυμα με το οποίο της ευχόταν «καλό ταξίδι», και «καλό παράδεισο».

Η 30χρονη κοπέλα ήταν αρραβωνιασμένη τα τελευταία 4 χρόνια (από τον Φεβρουάριο του 2014) και σύμφωνα με πληροφορίες τον Σεπτέμβριο ετοιμαζόταν ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της.

Συγκλονιστική μαρτυρία για το δυστύχημα
Την ίδια στιγμή, το onlarissa.gr, φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενου σε παρακείμενη επιχείρηση, ο οποίος είδε την 30χρονη κοπέλα να κάτω από το φορτηγό.




«Η κοπέλα ήταν δεξιά στο φανάρι στο πεζοδρόμιο και ο φορτηγατζής ερχόταν επί της οδού Βόλου και έστριψε δεξιά. Μάλλον δεν είχε οπτικό πεδίο. Και εγώ δεν το είδα το περιστατικό. Αργότερα είδα ότι ήταν η κοπέλα κάτω από το φορτηγό. Αυτό παρατήρησα και πήγα να δω τι έγινε. Μετά ήρθαν το ασθενοφόρο, η αστυνομία και όλες οι υπηρεσίες» δήλωσε ο ίδιος στο onlarissa.gr.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.