Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μνημειώδης η τσιγκουνιά του! Τα σκασε για να αγοράσει μια από τις ακριβότερες Ferrari και την άφησε ανασφάλιστη ΒΙΝΤΕΟ

enikos: Έχει μια από τις 499 Ferrari 458 Speciale Aperta που υπάρχουν παγκοσμίως. Ένα supercar που κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ ...


enikos: Έχει μια από τις 499 Ferrari 458 Speciale Aperta που υπάρχουν παγκοσμίως. Ένα supercar που κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιο.




Κι όμως, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχε τα χρήματα να το αγοράσει, αλλά τον έπιασε η τσιγκουνιά στην… ασφάλεια, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί από την αστυνομία του Λονδίνου ως ανασφάλιστο όχημα.





Το περιστατικό συνέβη δίπλα στην πλατεία Berkeley στην αριστοκρατική περιοχή Mayfair. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο οδηγός της Ferrari προσπαθούσε να παρκάρει πίσω από μια Porsche 918 Spyder, την οποία οδηγούσε ο πατέρας του. Για κακή του τύχη όμως μπόδιζε όμως την κυκλοφορία. Έτσι, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, του ζήτησαν τα απαραίτητα χαρτιά και τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από έναν εκπρόσωπο της Scotland Yard.

Στο σημείο έσπευσε γερανός που φόρτωσε τη Ferrari 458 Speciale Aperta.

Η κατάσχεση του πανάκριβου αυτοκινήτου όπως ήταν φυσικό κέντρισε την προσοχή των περαστικών που συγκεντρώθηκαν γύρω από τον γερανό.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.