Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Παρακρατικών ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ κατά Eλλήνων Ορθοδόξων ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ της ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.

Αναρχικοί πήγαν και κατέλαβαν τον χώρο έξω από το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ. Εντύπωση προκαλεί που αυτό έγινε μετά από «προγραμματ...

Αναρχικοί πήγαν και κατέλαβαν τον χώρο έξω από το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.














Εντύπωση προκαλεί που αυτό έγινε μετά από «προγραμματισμένη διεθνικιστική συγκέντρωση» τους (για άσχετο θέμα σε κοντινό σημείο), που σημαίνει ότι η ΕΛ.ΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΕ την παρουσία των αναρχικών και δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει τυχόν επεισόδια με διαμαρτυρομένους ορθοδόξους πιστούς.



ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ της ΕΛ.ΑΣ.

η οποία προφανώς επιδιώκει ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, να τραμπουκιστούν και να ξυλοκοπηθούν άγρια οι Ελληνορθόδοξοι πιστοί που θα πάνε στο θέατρο για να διαμαρτυρηθούν, όπως ακριβώς έκανε και πριν 2-3 μήνες στο σταθμό στο Μοναστηράκι.

Υπενθυμίζουμε ότι τότε τραυματίστηκαν σοβαρά αρκετά άτομα, που κατέληξαν στο νοσοκομείο, κάποια νοσηλεύθηκαν και κάποιοι χρειάστηκε να περάσουν μεγάλη ταλαιπωρία με εγχειρίσεις κλπ.

Μία ακόμη απόδειξη ότι τα πάντα έγιναν με την πλήρη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.:










Ας γνωρίζουν ότι μια μέρα η ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξης θα φύγει, και οι πραιτοριανοί που σήμερα παριστάνουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ , που συλλαμβάνουν ελληνορθοδόξους και αφήνουν ανεξέλεγκτους τους αναρχικούς να τραμπουκίζουν, να «καθαρίζουν» εκ μέρους τους, θα κληθούν ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, όπως και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. opaidagogos.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.