Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ... Έμπαζε νερά το ταβάνι της Βουλής κι αναγκάστηκαν να σκεπάσουν με νάιλον τους υπολογιστές

Μπορεί ο γυάλινος θόλος της βουλής να συντηρήθηκε πριν λίγα χρόνια όμως η σημερινή βροχή φανέρωσε τα αδύνατα σημεία του. Το πρωί συναγερμό...


Μπορεί ο γυάλινος θόλος της βουλής να συντηρήθηκε πριν λίγα χρόνια όμως η σημερινή βροχή φανέρωσε τα αδύνατα σημεία του.
Το πρωί συναγερμός σήμανε στις τεχνικές υπηρεσίες της Βουλής όταν ο θόλος πάνω από την αίθουσα της Ολομέλειας άρχιζε να στάζει.




Η βροχή έπεφτε στα έδρανα του ΚΚΕ και σύμφωνα με πληροφορίες εκλήθησαν οι τεχνικές υπηρεσίες να ελέγξουν τη ζημιά και να αποκαταστήσουν άμεσα τη διαρροή.




Ευτυχώς, δεν υπέστησαν ζημιά τα νέα σύγχρονα μηχανήματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, καθώς εδώ και μέρες και μέχρι να λειτουργήσει το νέο σύστημα έχουν τοποθετηθεί ειδικά προστατευτικά καλύμματα.

Ομως αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες καθώς προβλήματα υπάρχουν και στα νέα σύγχρονα μηχανήματα που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στην αίθουσα της ολομέλειας.

Βουλευτές που έλαβαν μέρος στα εντατικά σεμινάρια, ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα, έλεγαν ότι η οθόνη των υπολογιστών που θα έχουν μπροστά τους για να ψηφίσουν, γυαλίζει πολύ, κυρίως τις πρωινές ώρες από το φως της γυάλινης οροφής με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την διακρίνουν καθαρά.

Μια βουλευτής μάλιστα, η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ σχολίαζε πως «θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον».





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.