Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλίας Βρεττός: Νέες συγκλονιστικές εικόνες από το σοβαρό τροχαίο – Ένα «μάτσο» σίδερα το αμάξι του τραγουδιστή....

Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας, από το διαλυμένο αμάξι του Ηλία Βρεττού, που είχε σοβαρό τρ...


Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας, από το διαλυμένο αμάξι του Ηλία Βρεττού, που είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (19.02.2018).






Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε το rantitwins.com, δείχνουν τις πολύ μεγάλες καταστροφές που έχει υποστεί το αυτοκίνητο, αποδεικνύοντας πως ο Ηλίας Βρεττός και η σύζυγός του είναι πολύ τυχεροί που επέζησαν.








Τα στοιχεία για το τροχαίο

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο Ηλίας Βρεττός ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύντροφός του, Σοφία Φυρού.




Όπως μετέδωσε ο ALPHA, η Σοφία Φυρού κατέθεσε στην Τροχαία πως αισθάνθηκε ότι έπεφτε πάνω της ένα λευκό φορτηγό. Αναγκάστηκε να κάνει ελιγμούς, έπεσε στη διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια πάνω σε δέντρα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να ανατραπεί. Η ίδια φέρει μόνο ένα χτύπημα στο πρόσωπο, ενώ έχει πόνους στα πλευρά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.