Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ασφαλιστής στη Φθιώτιδα υπεξαίρεσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από πελάτες του

Σε 20 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ασφαλιστής από την Φθιώτιδα, ο οποίος υπεξαίρεσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από πελάτες του. Εκτός από ...


Σε 20 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ασφαλιστής από την Φθιώτιδα, ο οποίος υπεξαίρεσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από πελάτες του.
Εκτός από την Φθιώτιδα, ο 54χρονος δραστηριοποίουνταν επίσης στην Λάρισα και στα Τρίκαλα. Εκπροσωπώντας γνωστή εταιρία στον κλάδο των ασφαλίσεων, ασφάλιζε τους πελάτες του, παρουσιάζοντας τους πλαστά συμβόλαια και έπαιρνε τα χρήματά τους.




Τα χρήματα κατέληγαν στα χέρια του ασφαλιστή, ο πελάτης ήταν σίγουρος για την επένδυσή του, η εταιρεία όμως δεν ενημερώνονταν ποτέ.




Πελάτες του από τα Τρίκαλα ανακάλυψαν τις κινήσεις του 54χρονου, έψαξαν και βρήκαν τους υπόλοιπους, ξεσκεπάζοντας τις παράνομες πράξεις του.
Οι δύο υποθέσεις
Ο 54χρονος καταδικάστηκε αρχικά από δικαστήριο της Λάρισας σε 10 χρόνια φυλακή με αναστολή για απάτη. Πλήρωσε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.
Στις 15 Φεβρουαρίου όμως είχε νέο ραντεβού με την δικαιοσύνη στο Tριμελές Eφετείο Kακουργημάτων Λαμίας, με δύο μάλιστα υποθέσεις.
Στην πρώτη, με θύμα επιχειρηματία της Λοκρίδας από τον οποίο απέσπασε περίπου 180.000 ευρώ, και στην δεύτερη, όπου μηνυτές ήταν δύο κάτοικοι της Φθιώτιδας που εμπιστεύθηκαν στον δράστη περίπου 450.000 ευρώ, αλλά και η ίδια η ασφαλιστική εταιρεία.
Ο 54χρονος αυτή τη φορά καταδικάστηκε συνολικά σε 20 χρόνια κάθειρξη, χωρίς μάλιστα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Επίσης σε 20 χρόνια κάθειρξη, με αναστολή υπό περιοριστικούς όρους καταδικάστηκε και η σύζυγός του.

Για το επόμενο διάστημα πάντως έχουν προγραμματιστεί και άλλες δίκες με μηνυτές θύματα του ασφαλιστή.

«Πρόκειται για σκευωρία»
Το tvstar.gr επικοινώνησε και με την πλευρά του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με τον ίδιο η έφεση κατατέθηκε σήμερα το πρωί από τον δικηγόρο του.

Ο ασφαλιστής ισχυρίζεται πως πρόκειται για σκευωρία, πως όλα είναι ψέματα και μάλιστα έχει καταθέσει με την σειρά του μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση στους μηνυτές του και για ψευδομαρτυρία στους μάρτυρες που έχουν καταθέσει εναντίον του.

Μιλώντας στο tvstar.gr επιμένει στην αθωότητά του, στηριζόμενος μεταξύ των άλλων και σε έγγραφο της ασφαλιστικής εταιρείας που βεβαιώνει πως ένας από τους μηνυτές του πήρε πίσω τα χρήματά του.

Λέει πως πρόκειται για την πρωτόδικη απόφαση και πως πιστεύει ότι θα δικαιωθεί όταν οι υποθέσεις εκδικαστούν σε δεύτερο βαθμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.