Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ήταν παρεξήγηση και ατύχημα» Αυτό ισχυρίστηκε καθολικός παπάς που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου!

Ο 76χρονος σήμερα ιερέας φέρεται να εξανάγκασε ένα 16χρονο κορίτσι να του κάνει στοματικό σεξ και να επιδοθεί σε σεξουαλικές περιπτύξει...



Ο 76χρονος σήμερα ιερέας φέρεται να εξανάγκασε ένα 16χρονο κορίτσι να του κάνει στοματικό σεξ και να επιδοθεί σε σεξουαλικές περιπτύξεις μαζί του





Άκρως προκλητικός εμφανίστηκε στην απολογία του ένας καθολικός παπάς, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικου παιδιού. Ο ιερέας όχι μόνο δεν έδειξε μετάνοια, αλλά έφτασε στο άλλο άκρο, λέγοντας πως ήταν «παρεξήγηση» και ότι προήλθε από «ατύχημα».





Ο 76χρονος John A Sarro από το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών, έγραψε ισττορία, τόσο γιατί ήταν ο πρώτος καθολικός παπάς που δικάστηκε στις ΗΠΑ, όσο και για την υπερασπιστική γραμμή που επέλεξε να ακολουθήσει, προκαλώντας οργή με τους ισχυρισμούς του.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο ηλικιωμένος κατηγορείται για το βιασμό ενός 16χρονου κοριτσιού πριν από 25 χρόνια, υποστηρίζοντας ότι ήταν παρεξήγηση και ότι όλα συνέβησαν από ατύχημα.
Ωστόσο, οι λεπτομέρειες από το κατηγορητήριο, προκαλούν σοκ. Ο καθολικός ιερέας φέρεται να άγγιξε στο στήθος το κορίτσι, και ακολούθως να την υποχρέωσε δια της βίας να του κάνει στοματικό σεξ και να επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του.

Οι καταγγελίες έγιναν το 2011, αλλά δεν υπήρχε το τυπικό της άδειας για περαιτέρω έρευνα στην εκκλησία από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.