Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο πανό των οπαδών για τη διοίκηση της ομάδας: «Χειρότερη κι από τον... Χίτλερ»

Η Γουέστ Χαμ διασύρθηκε στο Ανφιλντ, παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και οι οπαδοί της εξέφρασαν την οργή τους με ένα... σοκαριστικό π...


Η Γουέστ Χαμ διασύρθηκε στο Ανφιλντ, παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και οι οπαδοί της εξέφρασαν την οργή τους με ένα... σοκαριστικό πανό!





Οι Λονδρέζοι βρίσκονται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και τα σύννεφα υποβιβασμού πυκνώνουν. Οι οπαδοί είναι εξοργισμένοι με την εικόνα της ομάδας, μα πολύ περισσότερο με τις ενέργειες των ισχυρών ανδρών του συλλόγου.



Οι Κάρεν Μπράντι, Ντέιβιντ Σάλιβαν, και Ντέιβιντ Γκολντν είναι στο στόχαστρο με τους οπαδούς να αναρτούν ένα... σοκαριστικό πανό «Μπράντι, Σάλιβαν και Γκολντ έχετε κάνει περισσότερες ζημιές στο East End του Λονδίνου απ ό, τι έκανε ο Αδόλφος Χίτλερ».

Μεγάλο μέρος του East End του Λονδίνου είχε ισοπεδωθεί από τους γερμανικούς βομβαρδισμούς κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τις εντολές του Χίτλερ. Η Luftwaffe στόχευε στρατηγικά στις αποβάθρες, ενώ μέχρι το 1940 το East End ήταν γνωστό ως «περιοχή στόχος Α» από τη γερμανική Πολεμική Αεροπορία. Πηγή:www.gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.