Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι και Ψευταράκος... ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ λέει ο Ερντογάν που οι τούρκοι έχουν φάει τα μούτρα τους έξω από την Αφρίν...

Ο Ερντογάν συνέδεσε τις ήττες που δέχεται λόγω της λαμπρής αντίστασης στο Άφριν, με τον ¨κακό καιρό¨ αλλά και αυτό διαψεύστηκε Ο...



Ο Ερντογάν συνέδεσε τις ήττες που δέχεται λόγω της λαμπρής αντίστασης στο Άφριν, με τον ¨κακό καιρό¨ αλλά και αυτό διαψεύστηκε





Ο Ερντογάν στην ομιλία του χρησιμοποίησε φράσεις που ομολογούσαν την αποτυχία των επιθέσεων εισβολής στο Άφριν. Ο Ερντογάν είπε ¨Η επιχείρηση από τώρα και μετά, προσδοκούμε μακάρι να προχωρήσει πιο γρήγορα¨, ενώ αναφερόμενος στις αποτυχίες τους προσέφυγε σε αυτή την φράση:




 ¨Ο καιρός ήταν κακό. Ένας αγώνας που ενίοτε δίνεται με χιόνι, θύελλες και ομίχλη. Και σε αυτό τον αγώνα ο στρατός μας προχωρά χωρίς να υπολογίζει χιόνι και φουρτούνες¨.

¨ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ…¨

Ο Ερντογάν υπονοώντας πως μέχρι τώρα δεν απέσπασαν το αποτέλεσμα που ήθελαν, εξέφρασε την ανάγκη για μια νέα στρατηγική. Ο Ερντογάν Θα συνεχίσουμε την επιχείρηση με μια νέα στρατηγική, περικυκλώνοντας πρώτα την πόλη του Άφριν ώστε να αποκοπεί η επικοινωνία των τρομοκρατών με έξω¨.

Στο μεταξύ ο ισχυρισμός του Ερντογάν πως ¨ο καιρός ήταν κακός¨ δεν αντανακλά την αλήθεια.. Ο καιρός στο Άφριν είναι είτε με ήλιο ή έστω και με λίγη βροχή, αλλά χιόνια και φουρτούνες δεν υπήρξαν. Η θερμοκρασία είναι στους 15-17 βαθμούς.


https://anfturkce.net




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.