Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ... Αυτή είναι η «παγκόσμια αντι-τουρκική προπαγάνδα» για την οποία μιλάει ο Ερντογάν!

«Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών μεταδίδουν ψεύτικες εικόνες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, προσπαθώντας να απειλήσουν την (στρατιωτική) επ...


«Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών μεταδίδουν ψεύτικες εικόνες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, προσπαθώντας να απειλήσουν την (στρατιωτική) επιχείρηση ‘Κλάδος Ελαίας’, ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρ.Τ. Ερντογάν το Σάββατο.








Αφορμή ήταν τα αμέτρητα δημοσιεύματα και φωτογραφίες δολοφονηθέντων πολιτών στην επαρχία Αφρίν της Συρίας, στην οποία ο τουρκικός στρατός έχει εισβάλει από τις 20 Ιανουαρίου προκειμένου να καταλάβει την πόλη του Αφρίν, την οποία κατέχουν οι Κούρδοι της Συρίας.

«Η έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου προπαγάνδας βασισμένης σε ψέματα, συκοφαντίες και στρεβλώσεις, από εκείνους που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την Τουρκία επί τόπου, δεν θα λειτουργήσει», είπε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια επαρχιακού συνεδρίου από το Κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην νότια επαρχία Καχραμάνμαρας.

Και τώρα πάρτε και την χθεσινή φωτογραφία από την κουρδική ιστοσελίδα Rojava News, ένα αθώο παιδί θύμα της θηριωδίας των Τούρκων







(Στοιχεία από aa.com.tr, φωτό από .rojnews.net)

--

The Hellenic Information Team



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.