Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ! Οπαδοί της Νασιονάλ χλεύασαν την τραγωδία της Σαπεκοένσε μιμούμενοι την κίνηση του αεροπλάνου που συνετρίβη ΒΙΝΤΕΟ

Το λιγότερο ντροπιαστική ήταν συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Νασιονάλ στο παιχνίδι μετη Σπεκοένσε για το Κοπα Λιμπερταδόρες. Μερι...



Το λιγότερο ντροπιαστική ήταν συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Νασιονάλ στο παιχνίδι μετη Σπεκοένσε για το Κοπα Λιμπερταδόρες.





Μερικοί ''αρρωστοι '' οπαδοί θέλησαν να χλευάσουν την τραγωδία που έπληξε τη Σαπεκοένσε, τον Νοέμβριο του 2016, μιμούμενοι την κίνηση του αεροπλάνου και τη συντριβή.



Η συμπεριφορά των οπαδών αυτών δεν πέρασε απαρατήρητη από τη Νασιονάλ, με την ομάδα της Ουρουγουάης να βγάζει ανακοίνωση και να καταδικάζει το περιστατικό. Η διοίκηση της Νασιονάλ υπογραμμίζει πως πρόκειται για ανείπωτη ντροπή και πως οι οπαδοί δεν σεβάστηκαν τη μνήμη των 71 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα.
Επιπλέον, η Νασιονάλ σημειώνει πως όποιοι οπαδοί της χλεύασαν τη τραγωδία της Σαπεκοένσε είναι οπαδοί με “άρρωστα μυαλά” και ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να βρεθούν και να τιμωρηθούν.
Για το περιστατικό, έχει ξεκινήσει έρευνα και η CONMEBOL.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.