Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΟΙ...!!! «Αντιφασιστικές» περιπολίες στην Αλεξάνδρας, σταματούσαν τρόλεϋ και προπηλάκιζαν Έλληνες που έφευγαν από το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ...!!!

Το πανικόβλητο πολιτικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του στα μίντια προσπαθούν παντί τρόπω να κάνουν τους Έλληνες να πιστέψουν, ότι αφενός μ...



Το πανικόβλητο πολιτικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του στα μίντια προσπαθούν παντί τρόπω να κάνουν τους Έλληνες να πιστέψουν, ότι αφενός μεν αυτό που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια την Κυριακή ήταν εικονική πραγματικότητα και οι πλημμυρισμένοι με κόσμο δρόμοι ήταν στην πραγματικότητα άδειοι, αφετέρου δε ότι όλοι, μα όλοι, που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο της Μεταπολίτευσης ήταν ακροδεξιοί και Χρυσαυγίτες.






Αντιθέτως, ούτε λέξη δεν έχει λεχθεί για την τρομοκρατική δράση ομάδων «αντιεξουσιαστών», οι οποίοι διεξάγοντας «αντιφασιστικές περιπολίες» (όπως τις ονόμασαν) προπηλάκιζαν και ξυλοκοπούσαν πολίτες όλων των φύλων και των ηλικιών σε διάφορες συνοικίες των Αθηνών, οι οποίοι είχαν διαπράξει το έγκλημα να έχουν μαζί τους ελληνικές σημαίες, που πιστοποιούσαν ότι είχαν συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.




Έσπευσαν μάλιστα να προβάλουν τα λάφυρά τους στο διαδίκτυο σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου. Φίλος του DP (defence-point) ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δράσης μιας τέτοιας «αντιφασιστικής περιπολίας», αποτελούμενης από περίπου είκοσι άτομα, λίγη ώρα μετά το τέλος του συλλαλητηρίου, η οποία είχε δημιουργήσει ένα μπλόκο στη γωνία Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Σπυρίδωνος Τρικούπη και έψαχνε για… εθνικιστές.

Δεν δίστασαν μάλιστα να σταματήσουν δια της βίας ένα διερχόμενο τρόλεϊ και να τρομοκρατήσουν οδηγό και επιβάτες για να αναγκάσουν δύο μεσήλικες που επέβαιναν σε αυτό να τους δώσουν τα σημαιάκια που κρατούσαν για να τα ποδοπατήσουν εν συνεχεία. Και όλα αυτά χωρίς καμιά αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας στο ίδιο τον δρόμο που εδράζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών!

Και δεν μιλάμε για μερικά λεπτά. Η ομάδα των «αντιεξουσιαστών» διεξήγαγε για πάνω από μισή ώρα ανενόχλητη τους ελέγχους της για να κατευθυνθεί μετά προς το οχυρό των Εξαρχείων, όπου έτσι και αλλιώς η Αστυνομία δεν μπορεί να παρέμβει. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο φίλος μας, «ήταν σαν να ήμασταν στη Βηρυτό σε μπλόκο της Χεζμπολάχ».

Όλα αυτά είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Είμαστε ένα κλικ πριν γίνει το τελευταίο βήμα και περάσουμε σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση διάσπασης της Ελλάδας, με τους «αντιεξουσιαστές» να έχουν μετατραπεί σε μια παράλληλη ένοπλη εξουσία, αμφισβητώντας πλέον την ίδια την κρατική υπόσταση της χώρας.  defence-point.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.