Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγριο φονικό στην Πάφο! Γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη και κατακρεουργημένη σε χωράφι

reporter.com.cy: Άγριο φονικό διερευνά η αστυνομία στην Πάφο αφού η άτυχη κοπέλα που εντοπίστηκε από πολίτη που διατηρεί συνεργείο αυτοκινή...


reporter.com.cy: Άγριο φονικό διερευνά η αστυνομία στην Πάφο αφού η άτυχη κοπέλα που εντοπίστηκε από πολίτη που διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή Γεροσκήπου ήταν κατακρεουργημένη.






Η γυναίκα εντοπίστηκε σε χωράφι μεταξύ των ξενοδοχείων, στην τουριστική περιοχή της Γεροσκήπου μέσα σε λίμνη αίματος. Η γυναίκα ήταν ημίγυμνη και έφερε τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της.




Αμέσως ο πολίτης που την εντόπισε ενημέρωσε τις αρχές και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πόλης.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του πολίτη, που έδωσε στην αστυνομία, η άτυχη γυναίκα είχε τις αισθήσεις της και σφάδαζε από τους πόνους, ενώ μιλούσε σπαστά ελληνικά γεγονός που δείχνει πως πρόκειται για αλλοδαπή και το μόνο που έλεγε ήταν ότι πονούσε πολύ.
Λίγο αργότερα, όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της και οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της. Η σκηνή όπου εντοπίστηκε η γυναίκα αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνες.
Αναπάντητο ερώτημα αποτελεί πάντως μέχρι στιγμής αν η γυναίκα χτυπήθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ή αν μεταφέρθηκε αργότερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.