Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕ... Μπαλάφας: Ακροδεξιοί, γραφικοί και φασίστες έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο - ΒΙΝΤΕΟ

Στα συλλαλητήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και στις διαβουλεύσεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, αναφέρθηκε μιλώντας το πρωί...



Στα συλλαλητήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και στις διαβουλεύσεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, αναφέρθηκε μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας.




«Ακροδεξιοί, γραφικοί και φασίστες ήταν αυτοί που έδωσαν τον τόνο, στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας», δήλωσε ο κ. Μπαλάφας που διαφώνησε πάντως με την άποψη πως όσοι πήγαν στο συλλαλητήριο είναι ακροδεξιοί. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραστεί στο συλλαλητήριο της Αθήνας.




«Υπάρχουν σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις στοιχεία ακροδεξιά, στοιχεία φασιστικά, στοιχεία γραφικά αν θέλετε, που τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη μπόρεσαν να δώσουν τον τόνο. Υπήρξε ένας ομιλητής ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος είπε αυτά που είπε», σχολίασε ο κ. Μπαλάφας, που προσέθεσε:

«Εμείς δεν συμφωνούμε με το κλίμα που εκπέμπεται από αυτά τα πράγματα. Η Αριστερά την οποία στηρίζω έχει δείξει τον πατριωτισμό της δείξει στις δύσκολες στιγμές. Από την αντίσταση στους Γερμανούς, από την χούντα. Στη δική μας Αριστερά μας δεν μπορεί κανείς να κάνει μαθήματα πατριωτισμού».

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υπογράμμισε πως το Σκοπιανό δεν θα οδηγήσει σε εκλογές: «θα υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία στην Βουλή αν έρθει το θέμα της ονομασίας. Συνεργαστήκαμε με τους ΑΝΕΛ για το καλό της χώρας. Ξέραμε ότι θα υπάρχουν διαφωνίες. Δεν δυσκολεύει την διαπραγμάτευση το γεγονός ότι διαφωνεί ο κυβερνητικός εταίρος».

Δείτε το βίντεο:








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.