Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση Λαγούδη: Ποιος τηλεφώνησε στην 44χρονη λίγο πριν τα ίχνη της χαθούν;

thecaller: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρέθηκε πριν από 40 ημέρες...


thecaller: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρέθηκε πριν από 40 ημέρες νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε παραλίμνιο δρόμο της Τριχωνίδας.




Μπορεί μόλις εχθές να βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ωστόσο, τα ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου της παραμένουν αναπάντητα με τους συγγενείς της να εμμένουν στο σενάριο της δολοφονίας, καθώς παραμένει άφαντο το κινητό της 44χρονης μητέρας. Την ίδια ώρα αυτό που φαίνεται πως απασχολεί την οικογένεια είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και οι συνεχείς διαρροές για την υπόθεση.




Σήμερα, ο εξάδελφος της Ειρήνης, Π. Ζήκος, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, με αφορμή τις διαρροές για την υπόθεση -μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου – αναρωτήθηκε: «Ποιος είναι ο αριθμός που κάλεσε την Ειρήνη να φύγει από το σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου; Αυτοί που διαρρέουν τις πληροφορίες από την άρση του απορρήτου, τι ξέρουν; Ξέρουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό»;

Από τις πρώτες πληροφορίες για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα είχε ισχυριστεί στις καταθέσεις του ο γιατρός. Τα κινητά τηλέφωνα μίλησαν και είπαν πολλά για τις τελευταίες ώρες της 44χρονης μητέρας που βρέθηκε νεκρή στην Αιτωλοακαρνανία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.