Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στη Λαμία: «Έσβησε» ξαφνικά 41χρονος λογιστής στο κέντρο της πόλης

lamiareport: Πρόκειται για τον οικονομολόγο Νίκο Ρούντο, γιο του πρώην Προέδρου των Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών, Ιωάννη Ρούντου - Σήμερα...


lamiareport: Πρόκειται για τον οικονομολόγο Νίκο Ρούντο, γιο του πρώην Προέδρου των Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών, Ιωάννη Ρούντου - Σήμερα θα γίνει η κηδεία του, σε ένδειξη πένθους οι Επαγγελματίες Λαϊκών Αγορών δε θα πάρουν μέρος στη Λαϊκή της οδού Σμύρνης στη Λαμία.




Τον χαμό ενός νέου άνδρα, εξαίρετου οικογενειάρχη και επαγγελματία, θρηνεί η Λαμία και η Φθιώτιδα.




Το μοιραίο έγινε τη Δευτέρα (26/2), λίγο πριν τις 10:00' το πρωί, όταν ο 41χρονος λογιστής μαζί με τη σύζυγό περπατούσαν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Λεωνίδου, λίγο πιο κάτω από το δημοτικό πάρκινγκ.

Ξαφνικά ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις και σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο. Αμέσως η γυναίκα του, αλλά και όσοι βρέθηκαν εκεί, επαγγελματίες και διερχόμενοι, έτρεξαν να βοηθήσουν και ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σχετικά γρήγορα στο σημείο, παρά τα διπλοπαρκαρισμένα που υπήρχαν στην οδό Λεωνίδου, αφού ένας από τους επαγγελματίες που γνώριζε την σοβαρότητα της κατάστασης έτρεχε και ενημέρωνε τους οδηγούς να ανοίξουν δρόμο στο ασθενοφόρο.

Δυστυχώς όμως πάρα τις προσπάθειες που έγιναν από όλους και στα επείγοντα του νοσοκομείου, ο 41χρονος δεν επανήλθε και όλα δείχνουν ότι έφυγε από ανακοπή.




Το τραγικό τη υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που συνέβη το κακό, πήγαινε μαζί με τη σύζυγό του στον γιατρό, γιατί το προηγούμενο βράδυ είχε αισθανθεί πόνο στο στήθος και αδιαθεσία, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε.

Ο 41χρονος οικονομολόγος, λογιστής - φοροτεχνικός, ήταν πατέρας δυο παιδιών και όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη και επαγγελματία. Μάλιστα σχετικά πρόσφατα είχε ανοίξει και το δικό του λογιστικό γραφείο στην πόλη της Λαμίας.

Όλοι οι άνθρωποι της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου και θέλουμε να συλλυπηθούμε από καρδιάς την οικογένειά του εκλιπόντος.

Σήμερα η κηδεία - Η ανακοίνωση των Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών

Οι Επαγγελματίες Λαϊκών Αγορών Φθιώτιδας, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό του Νικόλαου Ρούντου, γιου του πρώην Προέδρου του Σωματείου τους, Ιωάννη Ρούντου δε θα συμμετάσχουν στη λαϊκή της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου.

Αποφάσισαν επίσης σύσσωμο το ΔΣ του Σωματείου να παραβρεθεί στην κηδεία του εκλιπόντος που θα γίνει την ίδια ημέρα στις 12:00' το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.