Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

40 άτομα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου από άσχημο πιώμα - Ανάμεσά τους και ανήλικοι

Δεκάδες άτομα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Τέσσερα περιστατικά ανηλίκων 15-16 ετών αντιμετώπισαν οι γιατροί ...


Δεκάδες άτομα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Τέσσερα περιστατικά ανηλίκων 15-16 ετών αντιμετώπισαν οι γιατροί





Σαράντα άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού. Ανάμεσά τους και τέσσερα ανήλικα, ηλικίας 15-16 ετών.




Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου του Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης δήλωσε ότι «όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είχαμε αρκετά περιστατικά μέθης στο Ρέθυμνο».

Ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι

Ανάμεσα στους 40 μεθυσμένους ήταν και τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι κατά την διάρκεια του καρναβαλιού κατανάλωσαν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

«Τα ξημερώματα έφτασαν στο νοσοκομείο τέσσερα περιστατικά που αφορούσαν κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ. Πρόκειται για ανήλικους 15 με 16 ετών. Τόσο οι ανήλικοι όσο και τα υπόλοιπα άτομα αντιμετωπίστηκαν στα επείγοντα και έφυγαν όλοι λίγες ώρες αργότερα. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν», επεσήμανε σχετικά ο κ. Φραγκιαδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, πέρυσι είχαν καταγραφεί περισσότερα περιστατικά μέθης και σε ανήλικους και σε ενήλικους.

Πηγή: cretapost.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.