Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ... Περισσότερα από 2.500 λεωφορεία φτάνουν στην Αθήνα...!!! ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ...

Μέρες του 1992 φιλοδοξούν να θυμίζει αύριο η Αθήνα, οι διοργανωτές του κορυφαίου συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος, κατά της χρήσης...

Παλλαϊκό κάλεσμα για το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία

Μέρες του 1992 φιλοδοξούν να θυμίζει αύριο η Αθήνα, οι διοργανωτές του κορυφαίου συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος, κατά της χρήσης του όρου “Μακεδονία” από τα Σκόπια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής το πλήθος είχε ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πολίτες, που είχαν φτάσει στην Αθήνα απ' όλες τις γωνιές της χώρας.






Έως το πρωί της Παρασκευής η Συντονιστική Επιτροπή έκανε λόγο για περισσότερα από 2.500 λεωφορεία που θα φτάσουν στην Αθήνα από την ηπειρωτική χώρα αλλά και τα νησιά. Αν συνυπολογιστεί και ο κόσμος που θα συρρεύσει στην πλατεία Συντάγματος από την Αθήνα και την υπόλοιπη Αττική, τότε θα πρόκειται αναμφισβήτητα «για το μεγαλύτερο σε όγκο και πάθος συλλαλητήριο του... αιώνα», όπως λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι της διοργάνωσης.

Παρά το κλίμα που επιχείρησαν να δημιουργήσουν το προηγούμενο διάστημα κυβερνητικά στελέχη, φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ακόμη και μέλη του «Ρουβίκωνα», που προειδοποίησε πως «στις 4 Φεβρουαρίου θα χυθεί αίμα», οι διοργανωτές του ξεκαθαρίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.