Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ αποφάνθηκαν... ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ οι Παμμακεδονικές Στήριξαν την 21η Απριλίου και μισούν τον Κομμουνισμό!

Διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας, ήταν η «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίο...



Διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας, ήταν η «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου». Οι διοργανωτές δήλωσαν επίσημα ότι εκπροσωπούνται από τέσσερα άτομα: Την Νίνα Γκατζούλη, εκπρόσωπο των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου. Τον Μιχάλη Πατσίκα, εκπρόσωπος του «Θερμαϊκός Ωρα Μηδέν – Ακομμάτιστοι Πολίτες». Τον Γιώργο Τάτσιο, πρόεδρο όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας στην Ελλάδα. Την Γεωργία Μπιτάκου, δημοσιογράφο και διοργανώτρια του συλλαλητηρίου.






Οι ανθέλληνες που λυμαίνονται τα ΜΜΕ έχουν προσπαθήσει τις τελευταίες ημέρες να βγάλουν «χουντικές» τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου των οποίων ηγείται η εκ Κοζάνης Ελληνοαμερικανίδα κ. Νίνα Γκατζούλη. Βασικό τους επιχείρημα είναι ότι έχουν ως βασική συνιστώσα την «Παμμακεδονική Α.Ε.» (Pan-Macedonian Association Inc.) των ΗΠΑ. Το αμάρτημα της εν λόγω οργανώσεως συνίσταται στο ότι ιδρύθηκε το 1947 εν μέσω Συμμοριτοπολέμου στην Ελλάδα, για να εξυμνήσει τον Πρόεδρο Τρούμαν που «…έσωσε την Μακεδονία από τα πλοκάμια της Κομμουνιστικής απειλής», όπως γράφει χαρακτηριστικά στην Ιστοσελίδα της στο Διαδίκτυο!>.




Άλλο «έγκλημα» της «Παμμακεδονικής Α.Ε.» των ΗΠΑ είναι κατά τους μπολσεβίκους ότι έχει ευθυγραμμιστεί απόλυτα με τη δολοφονική εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ τόσο στην επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία όσο και στην εισβολή του Μπους στο Ιράκ...

ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΩΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!..

Ωστόσο, η σημαντικότερη κατηγορία των Ανθελλήνων εναντίον της Παμμακεδονικής συνιστώσας των Συλλαλητηρίων είναι ότι… συνεργάστηκε με την 21η Απριλίου!.. Ανακάλυψαν ότι το 22ο «Παμμακεδονικό» συνέδριό της, τον Αύγουστο του 1968 στη Θεσσαλονίκη, οργανώθηκε από τις χουντικές αρχές: Όπως αποκάλυψε στις 24/4/2016 στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο γνωστός μισέλληνας «Ιός» Τάσος Κωστόπουλος, «μετείχαν ο υπουργός Βορείου Ελλάδος Δημήτριος Πατίλης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου (και μέλος του «επαναστατικού συμβουλίου» της Χούντας) Νικόλαος Γκαντώνας. Ως γνωστόν, ο αξέχαστος Νίκος Γκαντώνας (1919-88) ήταν συμμαθητής του Γεωργίου Παπαδοπούλου, του Μακαρέζου και του Λαδά στην Σχολή Ευελπίδων και είναι αυτός που το 1972 έστησε τον περίφημο ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης!..

Πάντα κατά τις «αποκαλύψεις» των μπολσεβίκων, την έναρξη των εργασιών του 22ου Συνεδρίου της «Παμμακεδονικής των ΗΠΑ» «...κήρυξε αυτοπροσώπως ο β’ αντιπρόεδρος της χουντικής κυβέρνησης Δημήτριος Πατίλης ενώ διαβάστηκε και «χαιρετιστήριο μήνυμα» του άλλου αντιπροέδρου, Στυλιανού Παττακού»!.. Επίσης, οι μπολσεβίκοι μάς πληροφορούν ότι η «Παμμακεδονική» είχε ένα πλήρες… χουντικό καλοκαίρι το 1968, όταν είχαμε «επίσκεψη της ηγεσίας της στον δικτάτορα Παπαδόπουλο και πανηγυρική φωτογράφησή της μαζί του (28/8/1968)!...

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΛΥΤΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ

Ένα ακόμα «έγκλημα» της Παμμακεδονικής των ΗΠΑ, κατά τους μπολσεβίκους αφορά τον ύπατο πρόεδρό της (1971-74) Γεώργιο Ζία, ο οποίος σε συνέντευξή του το 1968 στην εφημερίδα «Φωνή της Καστοριάς» (!) δήλωσε: «Διακηρύττω με ιδιαιτέραν χαράν και υπερηφάνειαν ότι συναντήσαμεν εις την πατρίδα μας πλήρη τάξιν, ειρήνην, ομόνοιαν και ασφάλειαν, πράγματα τα οποία εις ουδεμίαν άλλην χώραν συναντά κανείς. Και ταύτα χάρις εις την εθνοσωτήριον επέμβασιν του ηρωικού μας στρατού και την Επαναστατικήν Κυβέρνησιν της 21ης Απριλίου 1967. Οι απανταχού Ελληνες πρέπει να τους ευγνωμονούμεν»!..

Τέλος, ακροδεξιά οργάνωση είναι κατά τους μπολσεβίκους και η «Παμμακεδονική Αυστραλίας», βασική συνιστώσα των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου. Ξέρετε γιατί; Διότι στην επίσημη ιστοσελίδα της είναι και Παμμεκοδονική της Αυστραλίας. Η τελευταία, χωρίς περιστροφές διαδηλώνει – από την επίσημη ιστοσελίδα της (http://pamakedonikienwsiellados-australias.blogspot.gr/p/blog-page_23.html) έχει ως μόττο όλα όσα πρεσβεύουμε εμείς οι Ελληνόψυχοι. Μεταφέρουμε επί λέξει:

«Διεκδικούμε πολιτισμικά, εθνογραφικά και ιστορικά το Μοναστήρι, Γευγελή, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Αχρίδα, Πετρίτσι, Άνω Τσουμαγιά, Ανατολική Ρωμυλία, Kωνσταντινούπολη, Μ.Ασία, Πόντο, Κύπρο, Β.Ήπειρο…»!..



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.