Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη, χθες (10.1.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας...




Συνελήφθη, χθες (10.1.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 56χρονος ημεδαπός, ιατρός σε δημόσια Υπηρεσία, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, πλαστογραφία και παράβαση καθήκοντος.





Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, εντόπισαν τον 56χρονο χθες (10.1.2018) το μεσημέρι στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:


-90- ναρκωτικά δισκία,
πλαστή ιατρική συνταγή,
δύο (2) σύριγγες,
-4- συνταγολόγια,
φαρμακευτικό σκεύασμα (φιαλίδιο υδροχλωρικής πεθιδίνης),
μία (1) σφραγίδα.
Ακλούθησε εμπεριστατωμένη διερεύνηση της υπόθεσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι o 56χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 30.10.2017 έως και χθες (10.1.2018), στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, προσκόμισε σε φαρμακείο (13) πλαστές ιατρικές συνταγές και προμηθεύτηκε πλήθος δισκίων που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Επιπλέον διακριβώθηκαν άλλες (2) περιπτώσεις κατά τις οποίες, προσκομίζοντας πλαστές ιατρικές συνταγές, επιχείρησε να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες από φαρμακεία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (5) σφραγίδες διαφόρων τύπων, (13) βιβλιάρια συνταγών, πλήθος αποκομμάτων ιατρικών συνταγών, (3) φαρμακευτικά σκευάσματα και ένας εκτυπωτής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.