Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ! ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΠΟΡΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο του Μεξικό έχει προκαλέσει η σύλληψη γνωστού ηθοποιού για την άγρια δολοφονία μιας πόρνης. Η αστυνομί...






Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο του Μεξικό έχει προκαλέσει η σύλληψη γνωστού ηθοποιού για την άγρια δολοφονία μιας πόρνης.


Η αστυνομία του Μέξικο Σίτι συνέλαβε τον Axel Arenas,ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε μια 23χρονη πόρνη, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.


Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο 27χρονος ηθοποιός φέρεται να πυροβόλησε τη νεαρή γυναίκα στο κεφάλι και το σώμα και στη συνέχεια να την μαχαίρωσε σε πολλά σημεία.

Πώς τον βρήκαν




Ο Axel Arenas εντοπίστηκε μετά την ανάλυση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Ο 27χρονος ηθοποιός εμφανίζεται με ένα σκούτερ, ενώ έγινε αντιληπτός από τουλάχιστον τρεις μάρτυρες, υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Κατά την αποχώρησή του, ο ρεσεψιονίστ τον ρώτησε αν αποχωρεί, ώστε να καταγράψει την παρουσία του, ως είθισται με βάση τους κανόνες ασφαλείας που τηρούν οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες για τους επισκέπτες. Εκείνος απάντησε ότι έφευγε, αλλά η παρέα του θα έμενε για λίγο ακόμα στο δωμάτιο.

Λίγη ώρα αργότερα, η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή.

Ο 27χρονος ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως Tremul (Tremulous), La Jaula (The Cage), αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως το Jose Jose, El Principe de la Cancion.

Πηγή: Sun


FacebookTwitterFacebo